Renskavspanna med pasta


Ingredienser:
1/2 gul lök
200 g morötter
480 g renskav
1/2 msk vetemjöl
3 dl mjölk
1 dl grädde
1 msk senap
1 tärning kycklingbuljong
salt och peppar
olja att steka i
1/2 kruka persilja
250 g broccoli
pasta

Gör så här:
Koka pastan. Skär broccolin och låt koka med i pastavattnet de sista minuterna.
Finhacka löken, skala och dela morötterna på längden och skiva tunt i halvmånar.
Stek löken och morötterna mjuka i oljan och lägg över dem på ett fat.
Stek den frysta renskaven på hög värme i olja. Skav av köttet efter hand som det tinar.
Pudra över vetemjölet och rör runt och blanda ner mjölken, grädden, senapen och buljongen.
Tillsätt löken och morötterna. Koka upp och låt sjuda några minuter på svag värme.
Salta och peppra.
Servera med grovhackad persilja, pasta och broccoli.

Receptet är hämtat från Linas Barnkasse.

Skriven av

1 kommentar to “Renskavspanna med pasta”

  1. Jenny Takanen skriver:

    Gott!