Thomas köttfärssås och spaghetti

Thomas köttfärssås

  • 1 låda champinjoner
  • 400g köttfärs
  • 3dl creme fraiche
  • Kinesisk soja
  • spaghetti
  • grönsaker

Rensa svampen och skär i skivor eller mindre bitar. Stek svampen till vattnet är borta och lägg åt sidan. Bryn köttfärsen och lägg tillbaka svampen. Tillsätt creme fraichen till köttfärsblandningen och smaka av med soja. Servera med spaghetti och grönsaker efter smak.

Skriven av

Hemma hos oss är vi tre personer; två heltidsarbetande vuxna och en 4-åring som har fullt upp på en Ur&Skur förskola hela dagarna. Jag tycker egentligen att det är roligt att laga mat men svårt att få tiden att räcka till. Framför allt till att hinna planera så att man har rätt saker hemma till det man vill laga och ha fantasi nog för att variera sig utanför standard-repertoaren. Vardagsmenyns intåg i vårt kök blev ett rejält lyft, vi har nu både en roligare meny och roligare i köket.