Toves lax med kapris och fetaost

lax med feta och kapris

Ingredienser:

  • 4 portionsbitar lax
  • 2dl crème fraiche
  • kapris
  • 150g fetaost
  • potatis

Gör så här:

Lägg fisken i en ugnsform. Smula fetaosten och blanda ned i crème fraichen tillsammans med kapris. Täck fisken med oströran (det som blir över kan användas som kall sås) och laga fisken i ugnen på 175-200 grader. Servera tillsammans med kokt potatis och grönsaker ni gillar.

 

Skriven av

Hemma hos oss är vi tre personer; två heltidsarbetande vuxna och en 4-åring som har fullt upp på en Ur&Skur förskola hela dagarna. Jag tycker egentligen att det är roligt att laga mat men svårt att få tiden att räcka till. Framför allt till att hinna planera så att man har rätt saker hemma till det man vill laga och ha fantasi nog för att variera sig utanför standard-repertoaren. Vardagsmenyns intåg i vårt kök blev ett rejält lyft, vi har nu både en roligare meny och roligare i köket.

Inga kommentarer to “Toves lax med kapris och fetaost”

  1. […] Toves lax med kapris och fetaost […]