Belgisk restaurang stockholm

Belgobaren: Hem

Hem – Belgobaren

Vi är en restaurang i Stockholm som älskar Belgien. … mat med inspiration ur den belgiska matkulturen och aktiviteter med anknytning till Belgien.

Pressklubben – Belgisk ölrestaurang mitt i Stockholm

Vi presenterar en matupplevelse med förstklassiga råvaror. Allt inramat av vårt enorma utbud av belgiskt öl, samt viner från den gamla världen.

Belgobaren – View Stockholm

Restaurangen serverar både lunch och middag, och deras specialitet är givetvis den populära belgiska rätten med det franska namnet: Moules Frites.

Populära belgiska restauranger i Stockholm i Sverige

Populära belgiska restauranger i Stockholm i Sverige · Restauranger · Belgobaren Stockholm. Bryggargatan 12, Stockholm. Belgisk restaurang · Restaurang/kafé.

Belgisk restaurant o pub–centralt! – Omdömen – La Gare

Belgisk restaurant o pub–centralt! – Omdömen – La Gare – Tripadvisor

La Gare: Belgisk restaurant o pub–centralt! – se 228 omdömen, 73 bilder och fantastiska erbjudanden på Stockholm, Sverige på Tripadvisor.

La Gare: Belgisk restaurant o pub–centralt! – se 229 omdömen, 73 bilder och fantastiska erbjudanden på Stockholm, Sverige på Tripadvisor.

BELGOBAREN, Stockholm – Omdömen om restauranger

BELGOBAREN, Stockholm – Omdömen om restauranger – Tripadvisor

Musslor och bookmaker toast som båda var mycket goda. Bra och god belgisk öl. Mycket folk och relativt hög ljudnivå. Bra service. Datum för besöket: november …

Belgobaren, Stockholm: Se 733 objektiva omdömen av Belgobaren, som fått betyg 4 av 5 på Tripadvisor och rankas som nummer229 av 3 514 restauranger i Stockholm.

Belgobaren – Stockholm – Thatsup

Belgobaren – Europeisk restaurang, Ölbar – City/Norrmalm, Stockholm

Belgobaren huserar mitt i city, bara ett stenkast från Centralstationen. Här kan du äta både lunch och middag med smaker från det belgiska köket i fokus.

Belgobaren huserar mitt i city, bara ett stenkast från Centralstationen. Här kan du äta både lunch och middag med smaker från det belgiska köket i fokus. För dig som älskar musslor finns en separat musselmeny, och i dryckesväg kan du botanisera bland h…

Duvel Cafe – Välkommen, hem.

Duvel Café är en restaurang och cocktailbar belägen i anrika lokaler i Stockholm city. Vi serverar en symfoni av rätter från det svenska och europeiska …

Keywords: belgisk restaurang stockholm