Coop ursviken

Coop Ursviken | Butiksinfo och erbjudanden

Med Coops app kan du köpa maten online, hitta recept och aktuella erbjudanden samt se varors hållbarhetsdeklaration.

Coop Ursviken – Facebook

Se de senaste erbjudanden och rabatter på Coop Konsum i Ursviken! Gå in på Ofertia (Bonial) och se reklamblad och veckoblad på Coop Konsum i Ursviken.

Coop Ursviken – Kryssarvägen 1 | Erbjudanden & Öppettider

Hitta de senaste öppettiderna, aktuella och kommande erbjudanden plus reklamblad från den lokala Coop-butiken på 93236 Ursviken, Kryssarvägen 1.

Coop Konsum Ursviken – Erbjudanden och reklamblad

Coop Konsum Ursviken – Erbjudanden och reklamblad – Ofertia (Bonial)

Titta efter öppettiderna för Coop i Ursviken, såväl som den senaste butiksinformationen och adress för att hjälp dig när du åker till Coop butiker i …

Se de senaste erbjudanden och rabatter på Coop Konsum i Ursviken! Gå in på Ofertia (Bonial) och se reklamblad och veckoblad på Coop Konsum i Ursviken.

Coop Ursviken – reklamblad, erbjudanden, öppettider

Coop Ursviken, öppettider och helgtider under jul och nyår. Adress och karta för att hitta rätt, telefonnummer och kommentarer.

COOP Ursviken • Öppettider och reklamblad t.o.m. 13/2

COOP Ursviken • Öppettider och reklamblad t.o.m. 20/2

Ledigt jobb inom Försäljning i Skellefteå på Blocket Jobb. Coop Ursviken- Avdelningsansvarig Färskvaror. Hos oss på Coop står värdskap och matglädje i fokus …

Titta efter öppettiderna för Coop i Ursviken, såväl som den senaste butiksinformationen och adress för att hjälp dig när du åker till Coop butiker i Ursviken ❤.

Coop Ursviken – öppettider, adress, telefon

82 Likes, 4 Comments – Coop Ursviken (@coopursviken) on Instagram: “Idag fick vi påfyllning från Vindelns rökeri! Rökt sidfläsk, rökt fläskkarre, …

Coop Ursviken, öppettider och helgtider under jul och nyår. Adress och karta för att hitta rätt, telefonnummer och kommentarer

Coop Ursviken- Avdelningsansvarig Färskvaror – Skellefteå

Coop Ursviken on Instagram: “Idag fick vi påfyllning från …

Coop Ursviken on Instagram: “Idag fick vi påfyllning från Vindelns rökeri!🥳 Rökt sidfläsk, rökt fläskkarre, rökt fläskfile och rökt innanlårskinka☀️ #vindelnsrökeri #vindelnrökt #vindelnröktskinka”

82 Likes, 4 Comments – Coop Ursviken (@coopursviken) on Instagram: “Idag fick vi påfyllning från Vindelns rökeri!🥳 Rökt sidfläsk, rökt fläskkarre, rökt fläskfile och rökt innanlårskinka☀️ #vindelnsrökeri #vindelnrökt #vindelnröktskinka”

Coop Ursviken – Säljare 25h vikariat – Jobylon

Coop Ursviken – Säljare 25h vikariat – Coop | Jobylon

Hos oss på Coop står värdskap och matglädje i fokus. Vi söker dig med känsla för mat och försäljning och som vill vara med och utveckla vår växande butik!Vi söker en säljare. Tjänsten är ett vikariat på 25 timmar i genomsnitt per vecka. Tillträde snarast enligt överenskommelse varaktighet 6 månader med möjlighet till förlängning.I din roll som säljare ansvarar du för att kunderna möter en fräsch butik och ett gott värdskap från dig och övriga medarbetare. Du bidrar till att vi har effektiva rutiner och att vi säljer med lönsamhet. Ditt sätt att vårda och exponera varorna ska inspirera och skapa matglädje hos våra kunder. Som säljare arbetar du i huvudsak med arbetsuppgifter inom Mejeri. Mejeri är ett roligt område med tunga lyft. Du arbetar även med övriga förekommande arbetsuppgifter inom butiken. Har du erfarenhet av arbete i butik och fallenhet för service? Vi tror att du som passar för tjänsten har en avslutad utbildning på lägst gymnasienivå. Vi erbjuder ett omväxlande och tempofyllt arbete.

Keywords: coop ursviken, coop konsum ursviken