Doma restaurang

Start – Doma Välkommen till Restaurang Nybrogatan 48

Välkommen till vår restaurang -DoMa! DoMa är vårt förlängda hem, det som tidigare hängde på våra väggar hemma hänger nu i restaurangen.

Doma · Restaurang på Östermalm – Krogguiden

Ladda ner BokaBord-appen! Med vår app är det ännu enklare att boka bord och hantera bokningar. Sök lediga bord, ändra, avboka och chatta direkt med restauranger …

Boka bord på DoMa, Stockholm – bokabord.se

DoMa, en trevlig restaurang. Ändå är det något som gör att de inte får mer än stark 3a. Inget är dåligt men inget sticker heller ut.

Hitta lediga bord och boka bord online på DoMa, Stockholm. Kvarterskrog med skön hemma-hos-känsla och alltid lika spännande meny. Se bilder, öppettider och lediga bord.

DoMa – Europeisk restaurang, Cocktailbar – Stockholm

DoMa – Europeisk restaurang, Cocktailbar – Östermalm, Stockholm

DAGENS LUNCH Frasig skreitorsk, kokt potatis, pressgurka, curry remoulad och citron. En trygg famn för 160:- Eddie rattar spisen och hälsar er välkomna …

I ett gammalt tryckeri på Nybrogatan 48 ligger DoMa. Dorotea Malmegård och Viktor Lejon har tagit steget från hemmakrog och catering till en fullskalig restaurang och bar. På markplan hittar du deras matsal, där de serverar lunch och middag, och en trappa ner finns baren…

DoMa – Bar DoMa | Stockholm – Facebook

DOMA, Stockholm – Omdömen om restauranger – Tripadvisor

DoMa, Stockholm: Se 30 objektiva omdömen av DoMa, som fått betyg 4 av 5 på Tripadvisor och rankas som nummer628 av 3 514 restauranger i Stockholm.

Bar DoMa – restaurang DoMa’s vardagsrum en trappa ner

Bar DoMa – restaurang DoMa’s vardagsrum en trappa ner som har gott om platser för drop-in. Goda snacks och läckra smårätter!

Keywords: doma restaurang, restaurang doma