Fotografiska restaurang ägare

Fotografiskas restaurang prisas av Guide Michelin

Fotografiskas restaurang prisas av Guide Michelin – Bonnier Fakta

Paul Svensson lämnar Fotografiska. … restaurangvarlden NYHET: Hotell- och restaurangfacket (HRF) fortsätter att förlora medlemmar. Målet om 40 000 medlemmar …

Paul Svensson lämnar Fotografiska. – Instagram

Restaurangvärlden on Instagram: “Paul Svensson lämnar Fotografiska. Som han själv tidigare meddelat så avslutar Paul Svensson sin tjänst på Fotografiska i Stockholm. Så här kommenterar han själv sitt beslut till Restaurangvärlden. Hur känns det att lämna?– Det har varit en fantastisk resa i att försöka sätta smak på hållbar kokkonst. Fotografiska som plats är den perfekta arenan för denna restaurangsatsning med sin tillåtande och framåtlutade affärsidé. Idag är Fotografiska fullt med ambassadörer och utvecklare av både format och innehåll. Det kommer en dag när man känner att behovet av en själv minskar. Idag finns både självförtroendet och kunskapen av ta upplevelsen vidare och förbättra på plats. Mat- och dryckesgänget på Fotografiska är taggade till tusen för att visa världen vad man går för och jag kommer att följa dem med beundran.Vilken är din framtida roll kopplat till Fotografiska?– Min egen roll idag är mer i en rådgivande roll för det fortsatta hållbarhetsarbetet. Men som sagt; det har aldrig varit en ”one man show” och kommer aldrig att vara. Det finns hundratals människor bakom den här fina upplevelsen.Anders Jansson, F&B Manager på Fotografiska i Stockholm säger; – Det finns ingen schism bakom det här beslutet. Paul är en fantastisk person som även i fortsättningen har en rådgivande roll till Fotografiska.Har ni hittat en ersättare? – Vi ersätter inte Paul med en enskild person, det är hela teamet som tar ett steg framåt. Vi fortsätter att arbeta med hållbarhet, precis lika målinriktat som tidigare. Nu hoppas vi att få öppna restaurangen igen den 29 oktober; den nya matbaren är redan igång!Är det fler som slutat?- Ja, några följde med Elvira Lindqvist till Oxenstiernan, vilket var helt naturligt. Det är tufft att hitta personal just nu. Men vi har lyckat relativt bra med att fylla igen hålen. @paulsvensson.se @fotografiska.stockholm Foto: @carllemon”

Mat och dryck, hållbar njutning i absolut världsklass! Välkommen till Fotografiskas restauranger för lunch, fika eller middag.

210 Likes, 1 Comments – Restaurangvärlden (@restaurangvarlden) on Instagram: “Paul Svensson lämnar Fotografiska. Som han själv tidigare meddelat så avslutar Paul Svensson sin tjänst på Fotografiska i Stockholm. Så här kommenterar han själv sitt beslut till Restaurangvärlden. Hur känns det att lämna?– Det har varit en fantastisk resa i att försöka sätta smak på hållbar kokkonst. Fotografiska som plats är den perfekta arenan för denna restaurangsatsning med sin tillåtande och framåtlutade affärsidé. Idag är Fotografiska fullt med ambassadörer och utvecklare av både format och innehåll. Det kommer en dag när man känner att behovet av en själv minskar. Idag finns både självförtroendet och kunskapen av ta upplevelsen vidare och förbättra på plats. Mat- och dryckesgänget på Fotografiska är taggade till tusen för att visa världen vad man går för och jag kommer att följa dem med beundran.Vilken är din framtida roll kopplat till Fotografiska?– Min egen roll idag är mer i en rådgivande roll för det fortsatta hållbarhetsarbetet. Men som sagt; det har aldrig varit en ”one man show” och kommer aldrig att vara. Det finns hundratals människor bakom den här fina upplevelsen.Anders Jansson, F&B Manager på Fotografiska i Stockholm säger; – Det finns ingen schism bakom det här beslutet. Paul är en fantastisk person som även i fortsättningen har en rådgivande roll till Fotografiska.Har ni hittat en ersättare? – Vi ersätter inte Paul med en enskild person, det är hela teamet som tar ett steg framåt. Vi fortsätter att arbeta med hållbarhet, precis lika målinriktat som tidigare. Nu hoppas vi att få öppna restaurangen igen den 29 oktober; den nya matbaren är redan igång!Är det fler som slutat?- Ja, några följde med Elvira Lindqvist till Oxenstiernan, vilket var helt naturligt. Det är tufft att hitta personal just nu. Men vi har lyckat relativt bra med att fylla igen hålen. @paulsvensson.se @fotografiska.stockholm Foto: @carllemon”

Restaurangen | Fotografiska Stockholm

Under de tio år som Paul Svensson har varit kreativ ledare för allt ätbart på Fotografiska har de utsetts till världens bästa museirestaurang och tilldelats …

Mat & Dryck | Hållbar njutning | Fotografiska Stockholm

Att jobba hållbart är för kökschef Elvira Lindqvist på Fotografiska en ständig skattjakt och en upptäcktsresa i råvarornas smaker. Elvira, som korades till …

Mat och dryck, hållbar njutning i absolut världsklass! Välkommen till Fotografiskas restauranger för lunch, fika eller middag.

I fokus: Paul Svensson på Fotografiska – Livets Goda

Fotografiska Stockholm AB,556812-8176 – På allabolag.se hittar du , bokslut, nyckeltal, koncern, koncernträd, styrelse, Status, adress mm för Fotografiska …

Fotografiska · Restaurang på Södermalm – Krogguiden

Paul Svensson gröna krog prisas – och växer till London

Paul Svensson gröna krog prisas – och växer till London : Besöksliv

NYHETER. Paul Svenssons ambition med restaurangen på Fotografiska är tydlig: Här ska måltiden vara en del av helhetsupplevelsen. Kanske är det därför han och hans team i dagarna vann pris för Världens bästa museirestaurang.

Paul Svensson slutar som kreativ ledare på Fotografiska

White Guide – Paul Svensson slutar som kreativ ledare på Fotografiska

JUST NU: Han har varit ansiktet utåt för Fotografiska i 10 år. När Paul Svensson nu lämnar är det för att ge plats åt husets andra talanger – och fokusera på andra hållbarhetsprojekt.

Årets Stellakock 2020: Elvira Lindqvist, kökschef Fotografiska …

Årets Stellakock 2020: Elvira Lindqvist, kökschef Fotografiska, Stockholm | Martin & Servera

Att jobba hållbart är för kökschef Elvira Lindqvist på Fotografiska en ständig skattjakt och en upptäcktsresa i råvarornas smaker. Elvira korades till Årets Stellakock 2020.

Fotografiska Stockholm AB – Företagsinformation – Allabolag

Keywords: fotografiska restaurang ägare