Ny restaurang västerås

GUIDE: Nyöppnade restauranger och caféer i Västerås

Vi hjälper dig på traven och listar nedan de senaste nyheterna inom restaurang- och cafévärlden i Västerås. Kanske hittar du din nya favorit listad?

Detta är en guide där vi listar olika verksamheter. För att säkerställa att verksamheterna har öppet, hänvisar vi till deras egna hemsidor och sociala medier. H…

Bildextra: Nu öppnar nya restaurangen på Källgatan

8 aug. 2022 — Spicy Hot har hållit till på Källgatan i centrala Västerås sedan år 2001. I höst öppnar den helt nya restaurangen Magpie i lokalen.

Den 25 oktober är det dags för restaurang Magpie att slå upp portarna. Magpie är tänkt att vara en liten familjär krog där man både kan äta en rejäl middag eller slinka in på en god cocktail eller ett glas vin.

Ny restaurang i Västerås: ”Min dröm” – VLT

Ny restaurang i Västerås: ”Min dröm” – VLT

En bit utanför Erikslunds shoppingcenter vid E18 mot Köping ligger den nyöppnade vägkrogen Bistro Box. Restaurangen har ett säreget, intressant utseende där …

I början av sommaren fick Västerås en helt ny restaurang: Elma steakhouse, en köttrestaurang med inspiration från det…

Unik restaurang öppnar i Spicy Hots förra lokaler – VLT

Unik restaurang öppnar i Spicy Hots förra lokaler: ”Ny meny varje vecka” – VLT

Uthyrning Agora har tecknat ett fyrårigt avtal med Happy Nais om en restauranglokal i Centra i centrala Västerås. … Ny restaurang öppnar i Centra i Västerås.

Spicy Hot har hållit till på Källgatan i centrala Västerås sedan år 2001.

Västerås nya restaurang har tänkt… – Västerås Tidning

När det börjar bli dags att fylla på med energi är det aldrig långt till en restaurang som passar dig. En god lunch, en lång trevlig middag eller en ny …

Nytt restaurangkoncept till Västerås | Fastighetssverige.se

Nytt restaurangkoncept till Västerås | Fastighetssverige.se

Det är restaurangtätt i Västerås och få städer i samma storlek har så många … På Nya Hattfabriken värnar man om den svenska husmanskosten i en miljö som.

Fastighetssverige är landets ledande nyhetsmedia för den kommersiella fastighetsbranschen. Vi ger ut ett exklusivt magasin och ett gratis dagligt nyhetsbrev.

Äta & dricka | Västerås Citysamverkan

Det är hit du går när du längtar efter mat som smakar som den gjorde förr. På menyn blandas Tore Wretmans svenska matarv med europeiska klassiker, …

Det finns många spännande restauranger att välja på

Det finns många spännande restauranger att välja på – Visit Västerås

Det är restaurangtätt i Västerås, och få städer i samma storlek har så många restauranger nämnda i Guide Michelin. Välj mellan många spännande alternativ och koncept.

Nya Hattfabriken – Restaurang i Västerås

Det är hit du går när du längtar efter mat som smakar som den gjorde förr. På menyn blandas Tore Wretmans svenska matarv med europeiska klassiker, vi kallar det själva för “God mattradition”. Öppet måndag till lördag, lunch som kväll.

Keywords: ny restaurang västerås