Plais restaurang

Plais (@plaisrestaurang) • Instagram photos and videos

Kvarterskrog på Södermalm ♥️ Öppet tisdag → lördag från 17. Högbergsgatan 62, Stockholm. ✉️ info@plais.se ; 166 posts ; 3,659 followers ; 15 following.

Plais · Restaurang på Södermalm – Krogguiden

17 maj 2022 — Njutbart och hållbart, det står i fokus för restaurang Plais som ligger i ett gammalt knäckebrödsbageri på Högbergsgatan på Södermalm.

Krogkommissionen: Recension av Plais på Söder. – DN.SE

15 dec. 2021 — Det är en erfaren kvartett som nu går ihop för att starta Restaurang Plais på Högbergsgatan 62 nära Mariatorget. Anna Ungh, Sofie Berggren …

PLAIS, Stockholm – Omdömen om restauranger – Tripadvisor

Plais öppnade i början av 2022 i ett före detta knäckebageri på Högbergsgatan. Det är en avslappnad kvarterskrog med höga smakambitioner, där säsongens …

Plais, Stockholm: Se 2 objektiva omdömen av Plais, som fått betyg 4,5 av 5 på Tripadvisor och rankas som nummer1 945 av 3 514 restauranger i Stockholm.

Plais – Fransk restaurang – Södermalm, Stockholm – Thatsup

Restaurang Plais. Södermalms självklara kvarterskrog. Vällagad mat, varm och välkomnande service toppas med ett ljuvlig dryckesutbud.

Plais lockar med det bästa av alla världar – White Guide

72 gilla-markeringar. 󱞋. 80 följare. 󱙶. Följ. 󰟝. Inlägg. Om · Foton · Omnämnanden. Information. 󱛐. Sida · Restaurang. 󱤂. plais.se.

Plais – Visit Stockholm

Plais öppnade i början av 2022 i ett före detta knäckebageri på Högbergsgatan. Det är en avslappnad kvarterskrog med höga smakambitioner, där säsongens svenska råvaror möter fransk mattradition. Surrigt, gemytligt och med en väl tilltagen vinlista för matgästerna att välja ur.

Restaurang Plais | Stockholm, Sverige – QX QueerMap

Restaurang Plais | Stockholm, Sverige | QX QueerMap

Södermalms självklara kvarterskrog. Vällagad mat, varm och välkomnande service toppas med ett ljuvlig dryckesutbud. Middag eller drinkar i baren, kom och besök oss!

Plais | Stockholm – Facebook

Keywords: plais restaurang, restaurang plais, plais restaurang meny, plejs restaurang