Restaurang gymnasium

Restaurang- och livsmedelsprogrammet – Bli kock på gymnasiet!

Restaurang- och livsmedelsprogrammet är ett yrkesförberedande gymnasieprogram som förbereder dig inför arbete inom restaurang, bageri och servering.

Restaurang- och livsmedelsprogrammet är ett yrkesprogram för dig med intresse för konditori, matlagning, bageri eller servering i bar och restaurang.

Restaurang- och livsmedelsprogrammet i Sverige

Restaurang- och livsmedelsprogrammet i Sverige

Här hittar du gymnasium med Restaurang- och livsmedelsprogrammet i Sverige. Jämför gymnasium och kom i kontakt med skolorna!

Restaurang- och livsmedelsprogrammet – GymnasieGuiden

I slutet av restaurang- och livsmedelsprogrammet ska du göra ett gymnasiearbete inom ditt valda yrkesområde. Där får du visa att du har de kunskaper som behövs …

Restaurang- och livsmedelsprogrammet – Utbildningsguiden

Gillar du att skapa en upplevelse för andra? Det här är programmet för dig som vill arbeta praktiskt med måltiden i fokus.

Stockholms hotell- och restaurangskola

Internationella Hotell- och Restaurangskolan

Vill du ha hela världen framför dina fötter? Efter Internationella Hotell- och Restaurangskolan väntar stora möjligheter.

Restaurangprogrammet – kök och servering

Restaurangprogrammet – kök och servering | Grillska Gymnasiet – Kungsholmen

Gillar du att laga god mat? Drömmer du om ett framtida yrke med högt tempo och teamkänsla? Restaurang- och livsmedelsprogrammet med inriktning mot restaurang (kök och servering) har en bred inriktning som ger dig kunskaper för att jobba med mat, dryck och service på restaurang. Utbildningen ger dig goda chanser till jobb både i Sverige och utomlands, i en bransch som ständigt utvecklas och förändras. 

Restaurang- och livsmedelsprogrammet – linkoping.se

Vill du arbeta med service och ser hela världen som din arbetsplats? Siktar du på en framtid där du får använda din fantasi och kreativitet samt arbeta med livsmedel? Då är Restaurang- och livsmedelsprogrammet något för dig. Här får du kunskap om olika livsmedel och hur man hanterar och tillagar dem på ett professionellt sätt. Du lär dig att samarbeta och organisera för att uppnå bästa resultat.

Restaurang- och livsmedelsprogrammet (RL) – Luleå …

Restaurang- och livsmedelsprogrammet (RL) – Luleå kommun

Luleå kommun

Restaurang- och livsmedelsprogrammet | Sundsvalls …

Restaurang- och livsmedelsprogrammet | Sundsvalls kommun

Om du vill lära dig om bra råvaror, tillagning, dryck, servering, service eller entreprenörskap är Restaurang- och livsmedelsprogrammet något för dig.

Keywords: restaurang gymnasium, restaurang- och livsmedelsprogrammet gymnasium