Restaurang muchacho

Muchacho: Online Order!

Online Order! – Muchacho

Besök vår fina restaurang på Göteborg Vasagata 5a. Tel: 076-044 22 03. Öppet: mån-sön 11:00 till sent!

Muchacho – Restauranger i Göteborg – TheFork

50% på à la carte! – Muchacho i Göteborg – Läs omdömen om restaurangen och boka den gratis på TheFork med omedelbar bekräftelse av din bokning.

Bazar / Muchacho – Restauranger i Göteborg – TheFork

50% på à la carte! – Bazar / Muchacho i Göteborg – Läs omdömen om restaurangen och boka den gratis på TheFork med omedelbar bekräftelse av din bokning.

MUCHACHO GÖTEBORG – Omdömen om restauranger

MUCHACHO GÖTEBORG – Omdömen om restauranger – Tripadvisor

Vi tänkte ta en spontanmiddag längs avenyn, men varenda restaurang var full och kö utanför. Sökte efter nya förslag och hittade Muchacho och bokade bord.

Muchacho Göteborg, Göteborg: Se 60 objektiva omdömen av Muchacho Göteborg, som fått betyg 3 av 5 på Tripadvisor och rankas som nummer1 234 av 1 478 restauranger i Göteborg.

Muchacho – Restaurang, Bar – Centrum/Vasa, Göteborg

Restaurangen erbjuder även större varmrätter för den som vill ägna sig åt en rejälare middag, och under veckans sista dag serveras dessutom en söndagsmeny.

Mitt i studenttäta Vasagatan hittar du stället som serverar tapas med influenser från både Spanien och Orienten. Huvudfokus ligger på smårätter i tapasformat, vilka går att beställa en och en eller flera för en hel måltid. Restaurangen erb…

Muchacho i Göteborg – RestaurangMenyn

På den här webbsidan hittar du information om Muchacho i Sverige. Är du intresserad av att veta vad restaurangen serverar och vad varje rätt kostar tittar …

Se meny, öppettider och telefonnummer för Muchacho i Göteborg

Muchacho Göteborg Restaurang « RESTAURANGTOPPEN.SE

I en myslig miljö med spansk prägel kan ni avnjuta tapas med en orientalisk touch. I oktober 2012 öppnade vi upp dörrarna till Muchacho på Vasagatan i …

Muchacho Göteborg | Gothenburg – Facebook

Page · Tapas Bar & Restaurant · Vasagatan 5a, Gothenburg, Sweden · +46 76 044 22 03 · info@muchacho.se · muchacho.se · Closed now · See More About Muchacho Göteborg.

Keywords: restaurang muchacho