Sekt restaurang

Startsida – restaurangsekt.se

På Sekt utforskar vi den lite mer okända tyska gastronomin. BOKA BORD … Restaurang Sekt | Runebergsgatan 1 | 114 29 Stockholm | 08-611 94 10.

Sekt Restaurang | Stockholm – Facebook

Med vår app är det ännu enklare att boka bord och hantera bokningar. Sök lediga bord, ändra, avboka och chatta direkt med restauranger. Google Play.

Sekt · Restaurang på Östermalm – Stockholm – Krogguiden

Sekt en är en tysk restaurang belägen på gränsen mellan Vasastan och Östermalm. Här serveras ett annorlunda utbud av tysk mat tillsammans med tyska viner …

Boka bord på Sekt, Stockholm – bokabord.se

Välkommen att upptäcka en ny sida av det gastronomiska Tyskland Tisdag-Lördag från 17:00. Sista service den 25 februari 2023. Bordsbokning: sektrestaurang.

Hitta lediga bord och boka bord online på Sekt, Stockholm. Kvarterskrog med sydtysk comfort food och unika tyska viner. Se bilder, öppettider och lediga bord.

Sekt – Restaurang, Bar – Östermalm, Stockholm – Thatsup

Sekt – Restaurang, Bar – Östermalm, Stockholm

Sekt en är en tysk restaurang belägen på gränsen mellan Vasastan och Östermalm. Här serveras ett annorlunda utbud av tysk mat tillsammans med tyska viner och bubbel. Bakom står kockarna Pelle Johansson och Patrik Karlsson.

Sekt (@sektrestaurang) • Instagram photos and videos

SEKT, Stockholm – Omdömen om restauranger – Tripadvisor

Sekt, Stockholm: Se 37 objektiva omdömen av Sekt, som fått betyg 4,5 av 5 på Tripadvisor och rankas som nummer526 av 3 514 restauranger i Stockholm.

Keywords: sekt restaurang, restaurang sekt